Проєкту розпорядження Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок»

Відповідно до вимог статті9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

повідомляється про оприлюднення на офіційному сайті Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області у мережі Інтернет проєкту розпорядження Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проєктом розпорядження Гайсинської районної військової адміністрації Вінницької області планується затвердити Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, яке буде сприяти і забезпечувати ефективне та прозоре здійснення вибору суб’єктів оціночної діяльності, створення добросовісної конкуренції і неупередженості у відборі суб’єктів оціночної діяльності, а також запобігати проявам корупції у сфері оцінки земель у разі, коли Гайсинська районна державна адміністрація Вінницької області є замовником робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до законодавства, а вартість таких робіт менша, встановленої абзацом 1 частини першої статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі».

Проєкт розпорядження Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок», проєкт Положення, а також додатки до Положення оприлюднені у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Гайсинської районної державної  адміністрації: http://www.gaysin-rda.gov.ua, у вкладці «Публічне громадське обговорення» підрозділу «Консультації з громадськістю» розділу «Громадянське суспільство».

Зауваження та пропозиції до проєкту розпорядження Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок», від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, приймаються протягом 30 (тридцяти) днів з дня його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань приймаються у письмовому вигляді, шляхом їх надсилання:

  1. 1. Засобами поштового зв’язку за адресою: 23700, вулиця 1 Травня, 40, місто Гайсин, Вінницька область (з позначкою на конверті «Пропозиції до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності»)
  2. 2. Надсилання електронного листа на e-mail: rda_gaysinЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з позначкою на конверті «Пропозиції до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності»).

Зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань також приймаються під час обговорень на особистих зустрічах у робочий час доби: з 08:00 до 17:15 (обідня перерва 12:00-13:00) у кабінеті № 120 на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: 23700, вулиця 1 Травня, 40, місто Гайсин, Вінницька область. Тел.: (04334) 2 -51-60.

Розпорядження

Положення

Додаток 1 до Положення - Інформація про об"єкт оцінки

Додаток 2 до Положення - Інформація про оголошення конкурсного відборуоголошення конкурсного відбору

Додаток 3 до Положення - Інформація про претендента

Додаток 4 до Положення - Повідомлення про недопущення

Додаток 5 до Положення - Підсумкова таблиця визначення переможця

Додаток 6 до Положення -Зведені результати таємного голосування

Додаток 7 до Положення -Інформаційне повідомлення про результати конкурсу

Додаток 8 до Положення -Заява про участь у конкурсному відборі

Додаток 9 до Положення -Інформація щодо досвіду об"єкта оціночної діяльності 

Додаток 10 до Положення -Зарахування балів за співвідношення ціни

Додаток 11 до Положення -Бюлетень таємного голосування

Аналіз регуляторного впливу

 

 

 

 

 

 

Гайсинська районна державна адміністрація

Архів новин

Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4