З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні 11.10.2019 року в 10 годин 30 хвилин в актовій залі Гайсинської РДА спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області буде проведено навчання на тему «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».
Дане навчання присвячене розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи НАССР та доступною мовою пояснює такі непрості питання:
- що таке нове харчове законодавство України;
- що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
- хто такі оператори ринку;
- що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
- що таке НАССР та як його правильно читати.
Навчання спрямоване для операторів ринку, які провадять свою діяльність у сфері поводження з харчовими продуктами.
Навчання безкоштовне.
Начальник Головного управління
Держпродспоживслужби у Вінницькій області Сергій КУГОТ