З метою вжиття заходів, спрямованих на запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Гайсинського району, в залі засідань районної державної адміністрації з дотриманням карантинних вимог відбулося семінарське навчання
з власниками закладів громадського харчування району по дотриманню санітарно-протиепідемічних вимог на період карантину.
Заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гайсинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Марія Бень проінформувала присутніх про основні вимоги Постанови КМУ від 22 липня 2020 р. № 641 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та нагадала вимоги головного санітарного лікаря відповідного до постанови №32 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Керівникам закладів громадського харчування району рекомендовано дотримуватися вимог вищезазначених постанов, зокрема забезпечити посилений дезінфекційний режим, дотримання правил особистої гігієни працівниками та відвідувачами (в тому числі маскового режиму).
https://gaysin-rda.gov.ua/ua/news/10819-seminarske-navchannya-z-vlasnikami-zakladiv-gromadskogo-kharchuvannya#sigFreeIdfe4736cbf6