Для запобігання розповсюдженню коронавірусу, зокрема на робочих місцях, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області рекомендує дотримуватись простих правил:
- Робоче місце ваших працівників повинно бути чистим: поверхні та предмети слід регулярно протирати дезінфікуючими засобами
- Працівники повинні регулярно та ретельно мити руки
- Забезпечте дозатори для дезінфекції рук на видних місцях, а також створіть доступні місця, де співробітники можуть мити руки водою із милом
- Пам'ятайте про особистий простір ваших працівників
- Відправляючи співробітника у відрядження в іншу країну, спочатку ознайомтеся із правилами подорожей
- Ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень щодо поїздок та відвідувань масових заходів
- Якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишитися вдома
- У випадку, якщо під час перших ознак застуди працівнику необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Змінювати її слід щодві години або як тільки маска стає вологою
- Переконайтеся, що у вас є закриті сміттєві контейнери для утилізації використаних одноразових серветок та масок
- Популяризуйте віддалену роботу онлайн
Бережіть себе та своїх близьких!