Для керівників дитячих навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл району, фізичних осіб-підприємців, які задіяні в обігу харчових продуктів 11 жовтня 2019 року у залі засідань приміщення Гайсинської районної державної адміністрації відбулось навчання на тему: «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»
Начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Салюк Андрій Васильович розповів про розробку, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
Учасники семінару мали змогу отримати конструктивну відповідь на запитання:
- Що таке нове харчове законодавство України?
- Що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам?
- Хто такі оператори ринку?
- Що таке простежуваність у харчовому законодавстві?
- Що таке НАССР та як його правильно читати?