Обрано новий склад громадської ради при Гайсинській райдержадміністрації

27 травня 2021 року за участю представників інститутів громадянського суспільства Гайсинського району відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Гайсинській районній державній адміністрації.

Участь у зборах взяла керівник апарату Гайсинської районної державної адміністрації Алевтина Наконечна. Вітаючи представників громадських організацій, Алевтина Леонідівна висловила побажання на конструктивну та плідну роботу громадської ради, яка має стати дієвим містком між владою району та його мешканцями. Висловила надію до злагодженої співпраці на користь соціально–економічного розвитку району.

Заслухавши інформацію про роботу ініціативної групи з підготовки установчих зборів, обговоривши організаційні моменти, представники обрали головуючого засідання, лічильну комісію, встановили граничну чисельність громадської ради та визначили її персональний склад. Після чого одноголосно проголосували за включення до складу громадської ради при Гайсинській районній державній адміністрації 18 представників інститутів громадянського суспільства, які в установлені терміни подали необхідні документи.

Крім того, після установчих зборів, відбулося перше організаційне засідання новообраної громадської ради. На ньому було обговорено подальші дії щодо плану роботи консультативно-дорадчого органу та обговорені робочі моменти, напрямки роботи тощо.

На зборах також було обрано голову громадської ради. Ним став Колісніченко Олександр Іванович – член відокремленого підрозділу громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в м. Гайсин.

Полицю Олену Борисівну – голову Гайсинської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України обрано заступником голови громадської ради при Гайсинській райдержадміністрації.

Функції секретаря громадської ради буде виконувати член Гайсинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Грабовська Валентина Дмитрівна.

Протокол установчих зборів

Протокол першого засідання громадської ради при Гайсинській райдержадміністрації

Announcements of events

Гайсинська районна державна адміністрація

Архів новин

July 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
  • DSA
  • About the district
  • News and announcements
  • Economy, investment
  • Public information
  • Civil society
  • Administrative services
  • More