В Гайсинському районі відбулися урочистості з нагоди ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

В м. Гайсин у Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.  На захід були запрошені найкращі  аграрії Гайсинського району.

 

Перед урочистостями відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави та хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих Героїв  за незалежність та суверенітет України.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Гайсинської районної військової адміністрації Д.П. АЛЬЧУК, який від імені начальника районної військової адміністрації Л.В. ГОЛОВАШИЧ привітав та вручив Почесні грамоти районної військової адміністрації кращим аграріям територіальних громад району. Він зазначив, що це одна із найпотрібніших мирних професій, яка забезпечує продовольчу безпеку не тільки України, а й світу вцілому. Саме їх невтомна праця забезпечує надійний тил нашим захисникам та підвищують добробут усього українського народу.

В свою чергу Гайсинський міський голова А.І. ГУК привітав та вручив найкращим працівникам сільського господарства, очолюваної ним Гайсинської територіальної громади, Почесні грамоти.

До привітань приєднався військовий комісар Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки С.Л. СТОКОЛОС.  Також він вручив нагороди аграріям району, які найбільше надавали допомогу ЗСУ. Адже завдяки зусиллям аграріїв наші ЗСУ забезпечені продовольством та матеріально-технічними засобами.

Усі виступаючі у день професійного свята сказали багато гарних слів аграріям Гайсинського району. Бажали їм високих врожаїв та сприятливих погодних умов, високих надоїв та приростів молодняка тварин та птахівництва, економічного зростання їх сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств. Зичили їм щоб і надалі, рясно колосилися щедрими врожаями ниви, втілювалися в життя  плани, задуми та сподівання, щоб важка праця сільгоспвиробників сприяла розквіту та піднесенню добробуту всього українського народу, щоб обходили стороною природні стихії, родини жили у затишку, щасті, благополуччі, при доброму здоров’ї під мирним небом!

Всім бажали прихильної долі, вагомих здобутків задля миру та Перемоги.

Всі присутні мали можливість насолодитися святковою концертною програмою, яку підготували працівники Гайсинського МБК: тріо МБК, ансамбль „Вербиченка“, художній колектив Рахнівського сільського БК, соловейко Гайсинщини Богдана КАПКАН, танцювальний колектив та солісти  МБК, оркестр народних інструментів музичної школи, ансамбль танцю „Посмішка“. Завершили концерт піснею „Переможна”.

 

Анонсы событий

Гайсинська районна державна адміністрація

Архів новин

Июль 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
  • РГА
  • О районе
  • Новости и объявления
  • Экономика, инвестиции
  • Публичная информация
  • Гражданское общество
  • Административные услуги
  • Больше