Проєкт розпрорядження

ПРОЄКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Гайсинського району

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 14 Закону України «Про поховання та похоронну справу», постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1445 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих  учасників  Революції  Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни» (із змінами)

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити середню вартість ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Гайсинського району, що додається.

2. Відділу фінансів Гайсинської районної державної адміністрації забезпечити своєчасне перерахування субвенції згідно з помісячним розписом.

3. Відділу правового забезпечення управління з питань правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату Гайсинської районної державної адміністрації (Юлії ШЕВЧУК) подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Хмельницький).

4. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Гайсинської районної державної адміністрації Сергія НЕСВЯТОГО.

 

 

Голова Гайсинської  районної

державної адміністрації                                                  Людмила ГОЛОВАШИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження голови Гайсинської районної

державної адміністрації

від «___» _______ 2021 р. №_____

Середня вартість ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Гайсинського району

з/п

Вид послуги

Вартість,

 грн

1.

Надання транспортних послуг (один автокатафалк та один автобус супроводження), доставка предметів похоронної належності (завантаження на складі, перезення, вивантаження на місці призначення та перенесення до місця знаходження тіла померлого)

300,00

2.

надання труни

1000,00

3.

надання вінка похоронного з траурною стрічкою

(з написом чи без нього)

200,00

4.

копання могили (викопування ручним чи механізованим способом, опускання труни в могилу, закопування, формування намогильного напису)

1000,00

         

Всього:

2500,00

 

Начальник управління

соціального захисту населення

Гайсинської районної

державної адміністрації                                                                                   Сергій СЕМИРУНЧИК

 

 

Зауваження та пропозиції просимо до 05 квітня 2021 року надсилати на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Сергій СЕМИРУНЧИК, начальнику управління соціального захисту населення Гайсинської райдержадміністрації).

Announcements of events

Гайсинська районна державна адміністрація

Архів новин

July 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
  • DSA
  • About the district
  • News and announcements
  • Economy, investment
  • Public information
  • Civil society
  • Administrative services
  • More